Sekite naujienas

Verslas

Augant veganiškų ledų rinkai „Valsoia” pristato naują augalinės kilmės gelato skonių liniją

Paskelbta

-

Prognozuojama, kad per artimiausius trejus metus veganiškų ledų rinka augs bent 10 proc. Atsižvelgiant į vyraujančias tendencijas pirmaujantis Italijos augalinių produktų gamintojas „Valsoia“ plečia produktų asortimentą ir pristato naują gelato ledų skonių liniją. Naujieji produktai atlieps augantį augalinių produktų poreikį ir bus tinkami veganams bei vegetarams.

Plečia asortimentą

Reklama:

Vasarinės padangos - Pirkitpadangas.lt

„Valsoia“ augalinės kilmės produktai jau šiandien prieinami pirkėjams visoje Europoje, tačiau sparčiai augant rinkai gamintojas pristato naują skonių liniją. Toks sprendimas priimtas siekiant sukurti tvarų rinkos augimą ir suteikti galimybę kiekvienam rinktis alternatyvius, augalinės kilmės produktus.

Naujieji gelato sukurti remiantis sveikos mitybos, skonio ir pirkėjų pageidavimų tyrimais. Tarp naujai siūlomų skonių – espreso kavos su šokolado gabaliukais bei pistacijų skonio ledai. Naujieji ledai papildys iki šiol buvusį asortimentą – kakavos su lazdynų riešutais, vyšnių ir klasikinį vanilės skonį.

„Valsoia“ atstovai tikina, kad naujieji gelato bus pagaminti tik iš augalinės kilmės produktų. Jų sudėtyje nebus pieno: pastarąjį pakeis atrinkti anakardžių riešutų, avižų, ryžių ir sojų augaliniai gėrimai. Speciali gaminimo technologija užtikrina, kad augalinės kilmės gelato skonis išlieka nepakitęs net ledams atitirpus.

Tvarios pakuotės

Kartu su nauja skonių linija „Valsoia“ vartotojams pristato ir naują pakuotę. Gelato įpakavimas ne tik pasižymi ryškiomis spalvomis, bet ir atskleidžia vertybes, kuriomis vadovaujasi gamintojas – ilgaamžes itališkas tradicijas, artumą, pozityvumą ir kiekvienam prieinamą bekompromisį mėgavimąsi išskirtiniu desertu.

Be to, pakuotė yra gavusi FSC (angl. Forest Stewardship Council) sertifikatą, kuris nurodo ir „Valsoia“ socialinę atsakomybę. Todėl kiekvienas, įsigijęs „Valsoia“ gaminius gali būti tikras, kad pakuotė yra pagaminta iš tinkamai tvarkomuose miškuose gautos medienos gaminių.

Taip pat „Valsoia“ produkcija yra gavusi „V-label“ sertifikatą, žymintį veganiškus bei vegetariškus produktus ir paslaugas. Vartotojams tai yra paprastas ir patikimas vadovas, kuris padeda išsirinkti jų mitybos poreikį atitinkančius produktus.

Skaitykite

Naujienos

Verslo Vikingai

Technologijos2 mėnesiai prieš

Kriptovaliutų mokėjimų surinkimo paslaugos verslams: teisinių iššūkių rinkoje daug, bet požiūris vis pozityvesnis

Apie kriptovaliutų mokėjimus tikrai esate girdėję, o tai šiandien ypač aktyviai naudojama ir verslo sektoriuje. Įmonės „CoinGate” bendraįkūrėjas ​​Dmitrijus Borisenka...

Verslo vikingai2 mėnesiai prieš

Sėkmingą šakočių ir autentiškų gardėsių verslą įkūrusi Sandra atskleidžia: „Versle galima suklysti, galima padaryti daug klaidų, bet nepavyksta tik tiems, kurie nebando.”

Visą gyvenimą meilę maistui ir įvairių skanumynų gaminimui jautusi Sandra Riepšienė, prieš 13 metų nusprendė pabandyti įgyvendinti svajonę ir kartu...

Dirbtinis intelektas3 mėnesiai prieš

Generatyvinis dirbtinis intelektas: pagalba ar grėsmė visuomenei?

Įvairūs  dirbtinio intelekto įrankiai šiandien vis aktyviau naudojami įvairių organizacijų ir specialistų, siekiant pagreitinti, efektyvinti įvairius darbo procesus. Visgi, netrūksta ...

Verslo vikingai4 mėnesiai prieš

NordLayer paslauga: kas tai ir kuo naudinga šiandien kiekvienam verslui?

Globaliame verslo pasaulyje, vienas iš svarbiausių uždavinių yra suvaldyti saugumą ir galimas kibernetinių atakų rizikas, kurios gali padaryti neišmatuojamos žalos...

Verslo vikingai4 mėnesiai prieš

„Linkedist” agentūros įkūrėja Kotryna Kurt: apie verslo pradžią, iššūkius ir tai, kodėl kiekviena įmonė privalo būti linkedin platformoje

Dar gyvendama Danijoje, jauna marketingo specialistė Kotryna Kurt atrado tuo metu sparčiai populiarėjančią Linkedin platformą. Tuo metu tai padėjo jai...

Visos teisės saugomos.© 2015-2023 | Kopijuoti draudžiama |