Paskelbta
6 mėnesiai prieš-
Šią savaitę „Vičiūnų grupės“ atstovai aktyviai dalyvauja didžiausioje pasaulyje maisto inovacijų parodoje „Sial Paris“. Kas dvejus metus vykstanti paroda, ypatingą dėmesį skirianti maisto naujovėms, šiais metais yra jubiliejinė – 60-oji. Šis renginys suburia maisto gamintojus, platintojus, restoranų atstovus bei importuotojus-eksportuotojus net iš 130 įvairių pasaulio šalių.
Spalio 19-23 dieną vykstančioje parodoje „Vičiūnų grupės“ stende lankytojams pristatomi įvairūs „Viči“ produktai: picos, blyneliai, jūros gėrybės, koldūnai, skumbrės gaminiai. Nors stende pristatoma daug įvairių produktų, daugiausiai dėmesio bus skiriama Gyoza koldūnams, surimio produktams, lašišai ir silkės gaminiams.
Profesionali dviejų šefų komanda stendo lankytojams tiekia įvairiais būdais pagamintus „Gyoza“ koldūnus. Kiekvienas produktas stende – kvietimas pamatyti „Viči“ gaminių įvairovę ir pajausti ilgu ir nuosekliu darbu sukurtus ir atrinktus geriausius skonius.
Net trys „Vičiūnų grupės“ produktai šioje parodoje atrinkti į finalinį „SIAL Innovation Selection 2024“ etapą – „Gyoza“ koldūnai su kiaulienos ir triufelių įdaru, šalto rūkymo krevetės aliejuje bei „Viči“ crepes blyneliai su mangų-pasiflorų įdaru.
Tai įrodo, jog „Vičiūnų grupė“ yra inovatyvi ir lyderiaujanti įmonė, gebanti kurti naujus produktus ir juos sėkmingai adaptuoti skirtingose rinkose.
„Vičiūnų grupė“ žengia į JAV rinką – naujai įsteigta įmonė stiprina globalias ambicijas
„Vičiūnų grupė“ pradeda 100 milijonų eurų vertės lašišos perdirbimo komplekso statybą, taikosi į Europos penketuką
„Viči“ užkariauja JAV rinką: komanda pasirodė didžiausioje jūros gėrybių parodoje Bostone
„Viči“ triumfas Jungtinėje Karalystėje: apdovanojimas už geriausią jūros gėrybių produktą 2025
Tokijas tampa durimis į Aziją: „Vičiūnų grupė“ dalyvauja prestižinėje „Foodex Japan 2025“ parodoje
„Vičiūnų grupės“ naujasis surimio produktas „Big Stick“: ambicinga kampanija, kuri nustebins Jungtinėje Karalystėje
„Vičiūnų grupės“ tvarumo rezultatai: nuolat didėjantys pasiekimai bei dėmesys aplinkai
Surimis – nuo tradicijos iki inovacijos: stebinantys šių dienų skoniai ir formos
Vičiūnų grupė: ką iš tikrųjų duodame gamtai ir kodėl tai svarbu?
Dirbtinis intelektas, nuotolinis darbas ir kintantys lūkesčiai darbuotojams – darbo rinka šiandien keičiasi greičiau nei bet kada anksčiau. Todėl profesinis...
Artėjant gyventojų pajamų deklaravimo terminui, šia situacija naudojasi ir sukčiai – prisidengdami Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) vardu, klastodami nuorodas, jie...
Apie pinigus egzistuoja daugybė patarlių ir posakių, kurie yra įsitvirtinę giliai mūsų sąmonėje. Turbūt kiekvienas yra girdėjęs posakius „laikas –...
Specialistas, kuris geba aiškiai išreikšti mintis, kalbėti prieš auditoriją ir įtikinti, sulaukia didesnio potencialių darbdavių dėmesio palyginti su tais, kuriems...
Elektriniai paspirtukai pastaraisiais metais Lietuvoje, ypač didžiuosiuose miestuose, tapo neatsiejama eismo dalimi. Tiesa, jų naudojimas visuomenėje kelia nemažai klausimų dėl...