Paskelbta
2 savaitės prieš-
Gegužės 6-8 dienomis, Barselonoje vykstanti „Seafood Expo Global 2025“, tapo svarbiausiu metų įvykiu jūros gėrybių pramonei – o „Vičiūnų grupė“ šiemet ten pasirodė itin galingai.
Tarptautinėje parodoje Barselonoje, „Vičiūnų grupė“ pelnė net tris svarbius apdovanojimus prestižiniuose „Seafood Excellence Global Awards“. Šie apdovanojimai yra laikomi vienu svarbiausių tarptautinių įvertinimų žuvies ir jūros gėrybių produktų sektoriuje, o juose varžosi gamintojai iš daugiau nei 50 šalių.
Tai didžiulis pripažinimas ir įvertinimas, kai vienu metu pavyksta pelnyti net tris skirtingas nominacijas, kurios atspindi skirtingus aspektus: inovatyvumą, skonį ir vartotojų patirtį. Neregėta Barselona
Pasaulinis įvertinimas – net 3 apdovanojimai
„Seafood Excellence Global Awards“ skirti išskirtiniausiems jūros gėrybių produktams, kurie išsiskiria inovacijomis, tvarumu, skoniu, pakuote ir rinkos aktualumu. Vertinimo komisiją sudaro nepriklausomi jūros gėrybių industrijos profesionalai, kulinarai, mažmenininkai bei inovacijų ekspertai. Tai – nepriklausomas, aukšto lygio įvertinimas, kuriame nelieka vietos kompromisams.
„Didžiuojamės galėdami pristatyti mūsų komandos darbą globalioje scenoje. Šie apdovanojimai – tai įrodymas, kad Lietuvoje gimsta produktai, vertinami visame pasaulyje. Džiaugiamės tiek naujų produktų sėkme, tiek mūsų komandos talentais, kurie įgyvendina šias inovacijas,“ – pasiekimais džiaugiasi „Vičiūnų grupės“ valdybos narys Dainius Matijošaitis. „Vičiūnų grupė“ dalyvauja didžiausioje pasaulyje maisto inovacijų parodoje „Sial Paris“
„Vičiūnų grupė“ apdovanota šiose kategorijose:
· Best retail product 2025 – rūkyta Atlantinė lašiša su triufeliais.
· Innovation 2025 – šaltai rūkyta lašiša su skruzdelėmis.
· Retail packaging 2025 – rūkytos midijos aštriame aliejuje su čili.
„Viči“ stendas – skonių, patirties ir įkvėpimo centras
„Vičiūnų grupės“ stendas parodoje šiemet – kaip niekad didelis, užimantis net 264 kvadratinius metrus ploto. Tokiu mastu siekiama ne tik pristatyti platų produktų asortimentą, bet ir atspindėti įmonės augimą, ambicijas bei stiprėjančias pozicijas pasaulinėje rinkoje.
„Seafood Expo Global Barselonoje – tai ne tik reikšmingiausia metinė industrijos paroda, bet ir puiki proga pristatyti mūsų pažangiausius produktus, užmegzti naujus ryšius ir sustiprinti esamus bendradarbiavimus. Džiaugiuosi matydamas, kaip mūsų komanda pristato naujoves, kurios sulaukia nuoširdaus susidomėjimo, o dar didesnis pasididžiavimas – būti SEG konkurso nugalėtojais net 3 kategorijose. Tai įrodo, kad einame teisingu keliu, kurdami produktus, kurie išsiskiria ne tik skoniu, bet ir inovatyvumu“, – savo komanda didžiuojasi D.Matijošaitis.
Stende lankytojai kviečiami leistis į įkvepiančią kelionę po visų „Viči“ produktų kategorijų pasaulį – nuo lašišos, surimio, silkės, krevečių iki gardžių užtepėlių, “Crêpe” blynelių, egzotiškų „Bao“ bandelių ir, žinoma, legendinių „Gyoza“ koldūnų. Visa ekspozicijos erdvė sumaniai suskirstyta į kelias temines sekcijas, kuriose įrengtos dvi pagrindinės degustacinės zonos bei jaukios poilsio ir skanavimo vietos.
Dvi degustacijų erdvės – du skirtingi pasauliai
Stende esančios degustacinės zonos tarsi du skirtingi pasauliai, jungiantys geriausius ir kokybiškiausius „Viči“ produktus. Pagrindiniame bare dirba keturi profesionalūs šefai, turintys ilgametę patirtį dirbant parodose su „Viči“ produktais. Jie vietoje ruošia lankytojams įspūdingus patiekalus, leisiančius pajausti produktų potencialą tiek HoReCa, tiek mažmenos segmentui.
Tuo tarpu, „Gyoza“ degustacinis baras išsiskiria ne tik stilistika, bet ir skoniais. Čia pristatytos naujienos, pavyzdžiui, „Gyoza“ su surimio unguriukais, kurie nepaliks abejingų net patyrusių skonių ieškotojų. Jungtinės Karalystės parduotuvėse – naujas ir kitose rinkose nematytas „Vičiūnų“ produktas
Visa stendo virtuvė veikia kaip tikras gastro centras, kur dirba net 10 žmonių komanda, pasiruošusi ne tik vaišinti, bet ir įkvėpti.
Tarptautinė ir viena didžiausių jūros gėrybių parodų pasaulyje
Ši paroda – didžiausia pasaulyje savo srityje, suburianti per 2 200 įmonių iš 87 šalių, pristatančių šviežias, šaldytas, konservuotas, perdirbtas jūrų gėrybes, inovatyvias technologijas, pakuočių sprendimus ir logistikos paslaugas. TOP kraštai ieškantiems įsimintinų vasaros kelionių – patiks norintiems ir paplūdimių, ir patrauklių kainų
Parodoje lankytojų laukė ne tik ekspozicijos, bet ir 20 edukacinių sesijų, kuriose pramonės lyderiai diskutuoja apie akvakultūrą, tvarumą, maisto saugą, klimato kaitą ir vartotojų elgseną.
„Seafood Expo Global 2025“ – tai ne tik tarptautinė scena, bet ir puiki proga atskleisti įmonės potencialą, inovacijas bei toliau auginti „Viči“ prekės ženklą pasaulinėje rinkoje.
„Viči“ ir ASMI partnerystė: lietuviški surimio užkandžiai su Aliaskos kokybės ženklu jau mūsų parduotuvių lentynose
„Vičiūnų grupės“ debiutas tarptautinėje „SIAL Canada 2025“ parodoje
„Vičiūnų grupė“ žengia į JAV rinką – naujai įsteigta įmonė stiprina globalias ambicijas
„Vičiūnų grupė“ pradeda 100 milijonų eurų vertės lašišos perdirbimo komplekso statybą, taikosi į Europos penketuką
„Viči“ užkariauja JAV rinką: komanda pasirodė didžiausioje jūros gėrybių parodoje Bostone
„Viči“ triumfas Jungtinėje Karalystėje: apdovanojimas už geriausią jūros gėrybių produktą 2025
Tokijas tampa durimis į Aziją: „Vičiūnų grupė“ dalyvauja prestižinėje „Foodex Japan 2025“ parodoje
„Vičiūnų grupės“ naujasis surimio produktas „Big Stick“: ambicinga kampanija, kuri nustebins Jungtinėje Karalystėje
Šventės be rūpesčių: greiti, lengvi ir skanūs receptai!
Vilniuje, šalia Tauro kalno statomame verslo centre „Jasinskio2“, vyksta intensyvūs baigiamieji darbai. Laukiant atidarymo toliau pildosi būsimų nuomininkų sąrašas, kurį...
Dr. Viktorija Tauraitė, Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) Ekonomikos ir vadybos fakulteto (EVF) partnerystės docentė Reklama Senstanti visuomenė ir mažėjantis gimstamumas...
Lietuvos startuolių ekosistema šią savaitę atsidūrė tarptautinių reitingų dėmesio centre. Vilnius įvardytas kaip 13-as tarp sparčiausiai augančių startuolių ekosistemų pasaulyje...
Finansų konsultantas – vieniems tai nuolat investuoti, kaupti ar draustis siūlantis įkyrus patarėjas, kitiems – vertingas specialistas, padedantis suprasti, planuoti...
Velsiečių korgis pembrukas namuose netyčia surado ir prarijo 32 vitamino D kapsules 4000 TV. Tai – gyvūnui toksiška dozė, sukėlusi...
Nuo gegužės 1 d. įsigaliojus pareigai teikti duomenis Valstybinei mokesčių inspekcijai (VMI), dalis smulkiųjų verslų vis dar delsia atsinaujinti kasos...
Didžiųjų miestų pagrindinėse arterijose piko metu net menkiausias susidūrimas gali sukelti grandininį efektą – spūstis kone visame mieste. Nors eismo...
2025 m. birželio 5 d. tarptautinė konferencija „Baltic Privacy and Innovation Summit 2025“ Vilniuje suburs duomenų apsaugos (BDAR) tema besidominčius...
Jei tokios frazės kaip „elektros perdavimo dedamoji“ ar „viešuosius interesus atitinkančios paslaugos“ jums skamba kaip užsienio kalba, žinokite, kad esate...