Verslas

„Vičiūnų grupė“ dalyvauja didžiausioje pasaulyje maisto inovacijų parodoje „Sial Paris“

Paskelbta

-

Šią savaitę „Vičiūnų grupės“ atstovai aktyviai dalyvauja didžiausioje pasaulyje maisto inovacijų parodoje „Sial Paris“. Kas dvejus metus vykstanti paroda, ypatingą dėmesį skirianti maisto naujovėms, šiais metais yra jubiliejinė – 60-oji. Šis renginys suburia maisto gamintojus, platintojus, restoranų atstovus bei importuotojus-eksportuotojus net iš 130 įvairių pasaulio šalių.

Reklama

Spalio 19-23 dieną vykstančioje parodoje „Vičiūnų grupės“ stende lankytojams pristatomi įvairūs „Viči“ produktai: picos, blyneliai, jūros gėrybės, koldūnai, skumbrės gaminiai. Nors stende pristatoma daug įvairių produktų, daugiausiai dėmesio bus skiriama Gyoza koldūnams, surimio produktams, lašišai ir silkės gaminiams.

Profesionali dviejų šefų komanda stendo lankytojams tiekia įvairiais būdais pagamintus „Gyoza“ koldūnus. Kiekvienas produktas stende – kvietimas pamatyti „Viči“ gaminių įvairovę ir pajausti ilgu ir nuosekliu darbu sukurtus ir atrinktus geriausius skonius.

Net trys „Vičiūnų grupės“ produktai šioje parodoje atrinkti į finalinį „SIAL Innovation Selection 2024“ etapą – „Gyoza“ koldūnai su kiaulienos ir triufelių įdaru, šalto rūkymo krevetės aliejuje bei „Viči“ crepes blyneliai su mangų-pasiflorų įdaru.

Tai įrodo, jog „Vičiūnų grupė“ yra inovatyvi ir lyderiaujanti įmonė, gebanti kurti naujus produktus ir juos sėkmingai adaptuoti skirtingose rinkose.

Populiariausia

Exit mobile version