Kai baigiasi pavasarinė dargana ir atkeliauja vasara, daugelis pradedame ieškoti būdų, kaip atsivėsinti. Vietoj tradicinių ledų ar vaisvandenių galima drąsiai nerti į skonių jūrą – atrasti šaltą „Nesquik“ kakavos gėrimą. Jis stebina savo suderinamumu su įvairiais ingredientais ir tuo pačiu – maloniu, pažįstamu šokolado skoniu, kuris asocijuojasi su vaikyste ir jaukiomis akimirkomis.
Reklama
„Nesquik“ kakavos gėrimas pradžiugins ne tik mažiausius – jo skonį tikrai įvertins ir suaugusieji. Šokoladinės natos dera su pienu, puikiai tinka plakant kokteilius, maišant į desertus ar net ruošiant naminius ledus. Tai universalus skonis, leidžiantis mėgautis maloniu vasaros atokvėpiu.
Pateikiame 6 paprastas, bet kūrybiškas idėjas, kaip pasigaminti gaivų „Nesquik“ desertą:
1. Šokoladinis kokteilis su bananais
Kai norisi ko nors saldaus, šokoladinio ir gaivinančio – šis kokteilis puikus pasirinkimas.
Jums reikės:
• Trys ketvirčiai stiklinės lieso pieno (tinka ir augalinis);
• Ketvirtis stiklinės „Nesquik“ kakavos miltelių;
• 1 prinokęs bananas;
• 2 stiklinių ledo kubelių;
Sutrinkite visus ingredientus (ir ledukus) iki vientisos konsistencijos. Patiekite stiklinėje su šiaudeliu ir papuoškite atliekamu banano griežinėliu.
2. „Nesquik“ trintas kokteilis su šaldytomis braškėmis
Reklama
Saldžiarūgštis, gaivinantis ir maistingas – tobulas vasaros rytui.
Viską išplakite iki glotnios masės. Puoškite šviežiomis braškėmis ar mėtų lapeliu. Galima patiekti stiklinėje arba dubenėlyje – tai taps puikiu kakaviniu pusryčių desertu. Per 2 valandas – tuščias vilkikas
3. Naminiai šokoladiniai ledai
Klasikinė vasaros kombinacija – ledai. Vos trys ingredientai ir trupinėlis kantrybės – nuostabus rezultatas garantuotas!
Išplakite grietinėlę iki standumo, įmaišykite sutirštintą pieną ir kakavos gėrimą. Užšaldykite 4–6 valandoms. Patiekite ledų rutuliukais, pagardintais šokolado drožlėmis arba karamele. Kaip padėti nukentėjusiems, nesukeliant daugiau žalos?
• 2 riekelės šviesios duonos ar batono (tinka ir paskrudinta);
• 100 g varškės;
• 1 šaukštas „Nesquik“ kakavos gėrimo;
• 1 a. š. medaus ar klevų sirupo;
• Šiek tiek braškių ar mėlynių.
Sumaišykite varškę su „Nesquik“ ir pasirinktu saldikliu. Užtepkite ant duonos riekelių, papuoškite uogomis. Galima patiekti šaltą – puikiai tinka karštą popietę.
• 1 stiklinės šalto kefyro ar rūgpienio (arba augalinio „kefyro“);
• Pusės stiklinės šaldytų vyšnių be kauliukų;
• 1 šaukšto „Nesquik“;
• 1 a. š. medaus;
• Saujos ledukų.
Viską išplakite (ir ledukus) iki vientisos tekstūros. Jei norisi tirščiau – pridėkite šiek tiek jogurto. Patiekite su tarkuotu šokoladu ar šviežiomis vyšniomis.
Svarbiausia – nebijokite eksperimentuoti! Tai tik keletas idėjų, tačiau „Nesquik“ kakavos gėrimas puikiai prisitaiko prie visų vasaros skonių. O jei orai užklups netikėtai vėsūs – mėgaukitės juo šiltu.