Paskelbta
10 mėnesių prieš-
„Iki“ praneša apie komandos papildymą – prie prekybos tinklo komandos jungiasi garsūs virtuvės šefai Liutauras Čeprackas ir Dainius Špakauskas bei receptų kūrėja, tinklaraščio „Kitchen Julie“ autorė Julija Steponavičiūtė-Vosylė.
Prie „Iki“ prisijungę maisto profesionalai padės tobulinti „Iki“ deli prekės ženklo, siūlančio jau paruoštus patiekalus, asortimentą – klientų jau pamiltus gaminius bei prisidės kuriant dar pasirodysiančias naujienas. Siekiama, kad kiekvienas pirkėjas rastų sau tinkamą pasirinkimą – nuo tradicinių lietuviškų skonių iki modernių pasaulio virtuvių patiekalų.
„Mūsų tikslas – pasiūlyti klientams paruoštus valgyti produktus, kurie ne tik taupo laiką, bet ir yra skanūs bei kokybiški. Tikime, kad šių garsių virtuvės guru prisijungimas prie „Iki“ komandos padės dar labiau sustiprinti „Iki“ deli produktų linijos pozicijas rinkoje. Norime būti pirmuoju pasirinkimu tiems, kurie vertina kokybę ir skonį, todėl renkamės dirbti su aukščiausio lygio savo srities profesionalais“, – sako bendrovės „IKI Lietuva“ generalinė direktorė Nijolė Kvietkauskaitė.
Pasak N. Kvietkauskaitės, „Iki“ prekybos tinklas visuomet siekia formuoti gerą skonį, o viena pamatinių įmonės vertybių – atvirumas naujoms idėjoms. „Tikiu, kad naujai prisijungę komandos nariai įkvėps „Iki“ technologų komandą ir mes galėsime pasiūlyti dar įvairesnį bei kokybiškesnį asortimentą mūsų pirkėjams“, – sako ji.
„Man visada svarbiausia produktų kokybė ir įvairovė, todėl tikiuosi, kad tai ir bus šios partnerystės išskirtinumas. O „Iki“ pirkėjams bus galimybė įsigyti kokybiškus, subalansuoto skonio ir sveikus patiekalus. Savo ruožtu „Iki“ parduotuvėse visada randu produktų tiek tradiciniams, tiek įvairių pasaulio virtuvių patiekalams“, – sako virtuvės šefas Liutauras Čeprackas.
Tinklaraščio „Kitchen Julie“ autorė Julija Steponavičiūtė-Vosylė neabejoja, kad nauja partnerystė suteiks daug erdvės kūrybai. „Sulaukusi pasiūlymo prisijungti prie „Iki“ komandos, sutikau nedelsiant, nes tokia avantiūra gyvenimo kelyje pasitaiko ne kasdien. Labai mėgstu iššūkius, nes žinau, kiek daug galimybių suteikia išėjimas iš komforto zonos. Priėmusi „Iki“ pasiūlymą tapti jų komandos dalimi siekiu asmeninio tobulėjimo ir naujo išbandymo sau“, – sako J. Steponavičiūtė-Vosylė.
Tuo tarpu Vilniuje įsikūrusio restorano „Gurmanai“ šefas Dainius Špakauskas, žinomas dėl savo gebėjimo derinti tradicinius lietuviškos virtuvės elementus su šiuolaikiniais kulinariniais sprendimais, sako partnerystės su „Iki“ rėmuose ketinąs realizuoti savo patirtį.
„Prisijungdamas prie „Iki“ atsinešu ilgametę ir įvairiapusę patirtį, kurią sukaupiau Lietuvoje ir užsienyje. Vienas iš mano tikslų yra ją įprasminti taip, kad atnaujinama „Iki“ produkcija pranoktų lūkesčius. Džiaugiuosi galimybe veikti įvairiapusėje komandoje, su kuria kartu galime pasiekti geriausius rezultatus“, – įsitikinęs D. Špakauskas.
Privataus „Iki“ prekės ženklo deli linija – ypač plataus asortimento, siūlanti šviežius, kokybiškus ir jau paruoštus patiekalus. Šioje linijoje siūloma salotų ir pietų rinkinių, paruoštų pagal klasikinius lietuvių mėgstamus receptus bei netradicinius, įkvėptus įvairių pasaulio virtuvių. Produkcija gaminama laikantis aukščiausių kokybės standartų ir orientuojantis į šiuolaikinio pirkėjo poreikius: greitą, patogų ir gardų maistą.
Pirkėjams – naujovė vėl atidarytoje „Iki“ parduotuvėje sparčiai besiplečiančiame Vilniaus rajone: pradėta siūlyti nauja paslauga
„Iki“ užbaigia autonominių parduotuvių „IKI GO!“ etapą – fokusuosis į kitas inovacijas ir tinklo plėtrą
Atsakas realiems šiuolaikinio darbuotojo poreikiams – „Iki“ pradėjo naują kampaniją „Visus mylime vienodai“
Nijolė Kvietkauskaitė: klausimas, kurį privalo užduoti kiekvienas vadovas
Vėl atidaryta išskirtinė, viena didžiausių „Iki“ parduotuvių Vilniuje – ketvirtadienio rytą plūdo minios
5 svarbūs patarimai, kaip gabenti šunį automobilyje be streso – išvengsite ir netvarkos, ir baudos
Vos vienas šaukštas – ir kasdieniai patiekalai įgaus visiškai naują skonį: kaip kūrybiškai virtuvėje panaudoti riešutų kremą
Vėl atidaroma atsinaujinusi didžiausia „Iki“ parduotuvė Šiauliuose – pirkėjams pradėta siūlyti nauja paslauga
Svarbu prisiminti tvarkantis namus: nevalykite šių daiktų su actu – galite negrįžtamai sugadinti
Kai 2006 metais kino teatruose pasirodė filmas „The Pursuit of Happyness“, daugelis žiūrovų manė, kad tai tik dar viena gražiai...
Kas bendra tarp geriausių viešbučių vestibiulių ir mūsų svetainių? Pasirodo, panašumo yra, o viešbučiuose naudojami sprendimai, pritaikyti, intensyviam naudojimui, paprastai...
„Biržų duonos“ kepykla užbaigė antrąjį nuosavo saulės elektrinių parko plėtros etapą. Įdiegus naują 550 kW galios elektrinę, bendras Biržuose įsikūrusio...
Ne tik filmas – tai veidrodis finansų pasauliui Kai 2013-aisiais pasirodė „Volstryto vilkas“, daugelis žiūrovų laukė tik gero kino seanso....
Lietuvos darbo rinka išgyvena transformaciją, kurią žymi du esminiai pokyčiai: didėjantis aukštos kvalifikacijos talentų poreikis ir dirbtinio intelekto (DI) proveržis,...
Nauji mokslo metai – ne tik pradžia, bet ir didelis iššūkis suderinti namų gyvenimą su mokyklos reikalavimais. Neretai tėvai jau...
Paskutinį spalio sekmadienį, kartu su milijonais europiečių vėl persuksime laikrodžius. Šiandien jau retas kuris žino, tačiau du kartus per metus...
Per pirmąjį šių metų pusmetį Lietuvoje užfiksuota beveik 8 tūkst. finansinio sukčiavimo atvejų, rodo Pinigų plovimo prevencijos kompetencijų centro duomenys....
Šiandien daug diskutuojama apie mokytojo vaidmenį – ar jis yra tik žinių perteikėjas, ar bendruomenės kūrėjas? Ar mokinys turi pasyviai...
Net 65 proc. gyventojų jaučia pastaruoju metu padidėjusį nerimą ir įtampą, atskleidė naujausia bendrovės „Spinter tyrimai“ visuomenės apklausa. Įtampa ir...