Sekite naujienas

Verslas

„McDonald’s“ kviečia į „Atvirų durų“ turus – pažvelkite į restoranų virtuvę iš vidaus

L

Paskelbta

-

„McDonald’s“ pradėjo „Atvirų durų“ iniciatyvą specialiu renginiu, skirtu žiniasklaidai ir nuomonės formuotojams, suteikiant išskirtinę galimybę pamatyti restorano virtuvės užkulisius. Jau nuo spalio 15 d. kiekvienas norintis galės užsukti į „McDonald’s“ restoranus penkiuose šalies miestuose bei savo akimis pamatyti, kaip gaminami daugelio mėgstami patiekalai. 

Reklama

„Atvirų durų“ iniciatyva suteiks galimybę pamatyti šešių „McDonald’s“ restoranų virtuves Vilniuje (Seinų g. 3 ir Pilaitės pr. 18), Kaune (Karaliaus Mindaugo pr. 18), Klaipėdoje (Liepų g. 83C), Šiauliuose (Tilžės g. 19) ir Marijampolėje (Kauno g. 28). Virtuvės turai vyks kas savaitę trečiadieniais ir ketvirtadieniais nuo 14 iki 16 val., o išankstinė registracija restoranuose padės užtikrinti sklandžią ir malonią lankytojų patirtį. 

Iniciatyvos tikslas – parodyti tai, kas įprastai lieka už virtuvės durų: kaip ruošiami patiekalai bei užtikrinama švara ir kokybė kiekviename gamybos žingsnyje. Tai proga iš arti pamatyti, kaip gimsta mėgstami patiekalai, ir geriau pažinti „McDonald’s“ kasdienybę. 

„McDonald’s“ skaidrumas yra visko, ką darome, pagrindas – būtent dėl to atveriame duris ir kviečiame visus pamatyti, kas vyksta mūsų virtuvėse. Maisto kokybė prasideda partnerių ūkiuose ir tęsiasi kasdien taikant aukščiausius standartus restoranų komandų darbui. Visuomet laikomės griežčiausių kokybės, atsekamumo ir atsakomybės principų“, – pabrėžia Petre Tintoi, „McDonald’s“ generalinis direktorius Baltijos šalims. „McDonald’s Lietuva“ 2024 m. aptarnavo daugiau nei 14 mln. klientų, fiksuoja stabilų augimą

Renginio metu žurnalistai ir nuomonės formuotojai pirmieji apsilankė „McDonald’s“ virtuvėje, kur iš arti stebėjo, kaip taikomi kokybės standartai ir gaminami legendiniai mėsainiai bei bulvytės fri. Nuomonės formuotoja Ugnė Siparė, dalyvavusi mini TV seriale „McDonald’s sudėčių tyrėjai“, pasidalijo įspūdžiais iš apsilankymų restorano tiekėjų įmonėse ir padėjo paneigti dažniausiai pasitaikančius mitus apie naudojamus ingredientus. „McDonald’s“ investuoja 1,4 mln. eurų ir plečiasi Lietuvoje

Dalyviai taip pat sužinojo daugiau apie „McDonald’s“ produktų kilmę – 100 proc. gryną jautieną, tiekiamą „Biovelos“ Lietuvoje, bulves, auginamas Lenkijoje, Vokietijoje ir Nyderlanduose, bei šviežias daržoves iš Italijos ir Ispanijos. Preliminarūs „Novaturo“ kovo rezultatai

Daugiau informacijos apie „McDonald‘s“ maisto kokybę rasite svetainėje: https://mcd.lt/musu-maistas/. 

2025 m. „McDonald’s“ darbuotojų ugdymui Lietuvoje skirs daugiau nei 600 tūkst. eurų

Reklama

Reklama

Komentuokite

Kokia jūsų nuomonė?

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


Naujienos

Ekspertai

Visos teisės saugomos.© 2015-2025 | Kopijuoti draudžiama |