Paskelbta
2 mėnesiai prieš-
Užgavėnės be blynų – kaip Kalėdos be eglutės. Jais pavaišinti kolegas ar palepinti namiškius – kone garbės reikalas. Prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė Gintarė Kitovė pastebi, kad lietuviai, išlaikydami ilgametes tradicijas, vis aktyviau jas derina su šiuolaikinio gyvenimo patogumais. Užgavėnių savaitę iš lentynų šluojami ne tik miltai ir aliejus, bet ir jau pagaminti „IKI Šefai“ blynai.
50 proc. nuolaida – lietiniams su skirtingais įdarais
Šiandien pasiūla „Iki“ parduotuvėse yra puikiai pritaikyta ir leidžia sutaupyti esant visokiam gyvenimo tempui, sako G. Kitovė.
„Tiems, kurie nori blynus kepti patys, tik šią dieną, antradienį, „Iki“ parengėme patrauklių nuolaidų miltams, pienui, aliejui, kiaušiniams, cukrui. Mums svarbu rasti sprendimus, kurie palengvina kasdienybę, todėl net ir labiausiai skubantys gali pasimėgauti Užgavėnių blynais. „Iki“ jau paruoštų patiekalų skyriuje lietiniai blynai šią dieną tampa viena perkamiausių prekių – jų pardavimai per Užgavėnes net patrigubėja. Norime, kad skaniai pavalgyti galėtų kuo daugiau žmonių, todėl šį antradienį Užgavėnių proga keptiems „IKI Šefų“ lietiniams skelbiame 50 proc. nuolaidą“, – sako G. Kitovė.
Tereikia nepamiršti kasoje pasinaudoti „Iki“ lojalumo kortele ar programėle, kuri suteikia galimybę gerokai sutaupyti naudojantis dar daugiau nuolaidų. „Iki“ lietinių blynų asortimente – 4 skirtingi įdarai, tad rinktis bus iš ko norintiems ir sotaus mėsos patiekalo, ir ieškantiems varianto be mėsos.
„Populiariausias variantas – lietiniai blynai su kumpiu ir sūriu. Tačiau noriai perkami ir blynai su varške, su obuoliais ar su mėsa. Pirkėjų patogumui, blynus pakuojame ir į šeimynines pakuotes, kurių pakanka pamaitinti šeimą ar draugus. Apskritai visi kulinarijos blynai pastaraisiais metais tik populiarėja – jų pardavimai yra išaugę net 1,5 karto. Tai rodo, kad pirkėjai vertina gerą mūsų gaminių kokybę už priimtiną kainą“, – pabrėžia G. Kitovė.
Ji pažymi, kad plačia įvairove pasižyminčioje „IKI Šefų“ gaminių paklausoje blynus pavyks išsirinkti ir ieškant sotesnių patiekalų. „Iki“ lentynose siūlomi ir bulviniai, taip pat Žemaičių blynai.
„Pastaraisiais metais ypač išaugo Žemaičių blynų pardavimai – pirkėjai pernai jų nupirko 70 proc. daugiau nei 2023-iaisiais. Klientai pamėgę ne tik tradicinius Žemaičių blynus su mėsa, bet ir labai išpopuliarėjo Žemaičių blynai su kumpiu ir sūriu. Labai didžiuojamės mūsų kulinarų komanda, kurie kruopščiai kuria receptus, kad pirkėjams pasiūlytų ne tik tradicinių, bet ir įdomesnių skonių“, – sako „Iki“ komunikacijos vadovė.
Balsuokite už savo šefą-favoritą ir laimėkite prizus
Šios Užgavėnės – ir pirmosios, kurioms „Iki“ kulinarų blynai siūlomi su „IKI Šefai“ etiketėmis. Neseniai „Iki“ atnaujino jau pagamintų patiekalų prekės ženklą – prie „Iki“ komandos prisijungę trys garsūs virtuvės šefai (Liutauras Čeprackas ir Dainius Špakauskas bei tinklaraščio „Kitchen Julie“ autorė Julija Steponavičiūtė-Vosylė) prisideda prie pirkėjams siūlomų patiekalų tobulinimo, kad gardus, sveikas maistas būtų prieinamas visiems.
Savo tikslo – įrodyti, kad skaniai pavalgyti galima taupant ir laiką, ir pinigus – garsūs maisto gamybos virtuozai siekia ir TV3 laidoje „IKI Šefų kovos“. Atskirai savo favoritą gali rinktis ir „Iki“ lojalūs pirkėjai.
Jie iki kovo 17 dienos kviečiami balsuoti „Iki“ programėlėje, o 5 savo balsą atidavę laimingieji laimės po 1000 „Iki“ lojalumo taškų. Juos bus galima keisti į papildomas dideles nuolaidas pirkinių krepšeliui „Iki“ parduotuvėse, mainyti į vertingus prizus „Iki“ „Taškotekoje“, besiplečiančio partnerių klubo pasiūlymus, visuomet laimingus žaidimo bilietus ar pasiimti prekių už 1 ct.
Šefų kokybė – jūsų kasdienybė
Privataus „Iki“ prekės ženklo deli linija „IKI Šefai“ – ypač plataus asortimento, siūlanti šviežius, kokybiškus ir jau paruoštus patiekalus. Produkcija gaminama laikantis aukščiausių kokybės standartų ir orientuojantis į šiuolaikinio pirkėjo poreikius: greitą, patogų ir gardų maistą.
„Iki“ parduotuvėse kasdien apsilanko šimtai tūkstančių pirkėjų. Nuo seno daugeliui jų skanus, kokybiškas maistas asocijuojasi su patiekalais, kuriems paruošti reikia daug laiko. Atsidavusi „Iki“ kulinarų komanda jau padėjo šį požiūrį pakeisti – pastebime, kad kartą išbandžiusieji „IKI Šefai“ gaminius, pirkėjai prie jų grįžta vėl ir vėl. O patrauklios kainos ir dažnai taikomos akcijos paskatina mūsų gaminamus patiekalus atrasti vis daugiau gyventojų“, – sako G. Kitovė.
Pirkdami šiuos patiekalus, pirkėjai gali būti tikri, kad jų kokybė kaskart bus vienodai aukšta visose parduotuvėse, nes maisto gamyba vyksta centralizuotai. „Taip pat daug dėmesio skiriame ingredientams, atsižvelgiant į gyvūnų gerovę – kulinarijos patiekalams gaminti nenaudojame narvuose laikomų vištų kiaušiniai, taip pat gaminame tik iš vištienos, augintos be antibiotikų“, – „Iki“ pagaminto maisto privalumus vardija „Iki“ atstovė.
Patogu ir tai, kad atnaujintos pakuotės aiškiai žymimos skirtingomis spalvomis: mėlyna – patiekalams su žuvimi, žalia – maistui be mėsos ir žuvies, rožinė – paukštienai, o raudona – raudonai mėsai.
Ar ruošiatės kepti blynus namuose, ar norėtumėte sutaupyti laiko ir jų įsigyti jau iškeptų – „Iki“ turi pasiūlymų kiekvienam. Apsilankykite artimiausioje „Iki“ parduotuvėje ir pasinaudokite ypatingais Užgavėnių pasiūlymais.
G. Kitovė primena, kad geriausiais „Iki“ pasiūlymais pasinaudoti paprasta – naudingos akcijos, įvairios nuolaidos ir ypatingi pasiūlymai skelbiami leidiniuose „Iki“ parduotuvėse, interneto puslapyje www.iki.lt ir mobiliojoje programėlėje. Joje pirkėjai ras ir asmeninių pasiūlymų bei dalyvaudami lojalumo programoje rinks taškus, kuriuos galės išmainyti į vertingus prizus ar nuolaidas.
Net ir rudo lukšto kiaušinius nudažysite be vargo – tik nepraleiskite vieno žingsnio
Velykinių akcijų vajus „Iki“ – šventė ir piniginei: nuo anties ir lašišos iki „premium“ braškių ir tortų – parūpintos ypač aktualios nuolaidos
Velykos – prabangios, bet nebrangios: 5 nauji šventiški receptai su žuvimi ar jūros gėrybėmis
Sezonas prasideda – duris vėl atvėrė „Iki“ autonominė parduotuvė prie Baltojo tilto, ji veiks ir per Velykas
Vilniaus šaltibarščių festivalis kviečia į rožines ėjimo varžybas: ar pavyks pasiekti naują rekordą?
Klaipėdoje vėl atidaryta atsinaujinusi viena didžiausių „Iki“ parduotuvių – štai kas pasikeitė
Meniu saulėtam savaitgaliui: lengvi ir taupūs šefų kokybės patiekalai
Nepraleiskite progos – šimtai pirkėjų jau bando patekti į antrąją „Iki“ klientų valdybą
Augalinė mityba vis populiarėja – norite išbandyti, bet nežinote, kaip? Žinovė patarė, nuo ko pradėti, ir pasidalijo 3 lengvais receptais
Velykinis stalas be margučių tikrai neįsivaizduojamas, juk jie yra vienas svarbiausių šios pavasario šventės simbolių. Lengviausia dažyti baltus lukštus, tad...
Šiuolaikinės technologijos tapo neatsiejamu įrankiu, palengvinančiu informacijos paiešką ir bendravimą. Tačiau naudojimasis šiais privalumais turi savo kainą. Technologijos nuolat renka...
Norint namuose užtikrinti jaukią ir komfortišką aplinką vien tik patrauklių interjero sprendimų gali nepakakti – didelę įtaką gerai savijautai turi...
Gegužės 1 dieną verslo laukia du svarbūs pokyčiai: įsigalios nauja atsiskaitymo grynaisiais tvarka ir daliai verslo teks pereiti prie išmaniųjų...
Balandžio 9 d. Šardžoje, Jungtiniuose Arabų Emyratuose (JAE), vyko dvišalės Lietuvos ir JAE verslo tarybos posėdis ir verslo forumas, skirtas...
Iki Velykų likus vos porai dienų daugelis ieško paskutinės minutės idėjų, kaip šiemet marginti kiaušinius, kad jie būtų patys tvirčiausi...
Kasmet pasaulyje pametama arba pavagiama virš 4 mln. išmaniųjų telefonų. Tai reiškia, kad kasdien, net ir švenčių dienomis, beveik 11...
Pavasaris – traumų ir nelaimingų atsitikimų metas. Pasibaigus šaltajam sezonui gyventojai, skubėdami džiaugtis pramogomis ir laisvalaikiu lauke, patiria daugiau sumušimų,...
Artėjant Velykoms, daugelis šeimų ruošiasi jaukioms akimirkoms, spalvingiems margučiams ir šventiniam šurmuliui. Tačiau šis laikotarpis ne visada yra vien džiugi...
Artėjant Velykų atostogoms, vis daugiau šeimų planuoja trumpas ar ilgesnes išvykas į šiltus kraštus. Kelionių ekspertai ir draudikai vieningai sako:...