Sekite naujienas

Gyvenimas

L. Suodaitis ir V. Poderytė sezoną uždarė įspūdingai: vakarėlyje – žinomi žmonės, gyva muzika ir staigmenos

L

Paskelbta

-

Vilniuje į TV3 projekto „Gero savaitgalio receptas“ sezono uždarymo vakarėlį rinkosi ne tik laidos kūrybinė komanda ir partneriai, bet ir žinomi Lietuvos veidai. Susirinkusieji ne tik pažymėjo sėkmingo sezono pabaigą, bet ir simboliškai pasitiko vasarą – su gardžiu maistu, gyva muzika ir puikia nuotaika.

Reklama

2024 metų rugsėjį TV3 eteryje startavęs unikalus kino ir kulinarijos projektas „Gero savaitgalio receptas“, įkvėptas ilgametės tradicijos – TV3 šeštadienio gero kino vakaro filmų – kvietė žiūrovus namuose susikurti ir kiną, ir restoraną.

Kiekvieną šeštadienio vakarą rodytas filmas tapdavo kulinarinės kelionės įžanga – laidos vedėjai Laurynas Suodaitis ir Vaida Poderytė-Bernatavičė virtuvėje improvizuodavo, gamindami patiekalus, įkvėptus tą vakarą rodomo filmo nuotaikos, istorijos ar kultūrinio konteksto.

Sėkmingai užbaigus debiutinį sezoną, laidos kūrybinė komanda nusprendė šią progą paminėti ypatingai – pakvietė bendražygius, partnerius bei ištikimus bičiulius į šventinį vakarą, skirtą ne tik padėkoti už bendrą kelionę, bet ir kartu pasidžiaugti pasiekimais. Renginyje netrūko nuoširdžių akimirkų, šiltų žodžių, gyvos muzikos, žaidimų ir, žinoma, skanaus maisto.

Įspūdingo sezono pabaigą į Vilniuje esančią „Prenta Studio“ atšvęsti susirinko būrys žinomų svečių: Gabrielius Vagelis su mama Dalia, Gintė Sičiūnaitė, Urtė Šilagalytė, Jolanta Svirnelytė, Donata Vaiciekiūtienė, Tomas Grigaitis, Kristina Kaikarienė, Jūratė Steponavičiūtė, Renata Šakalytė, Gerda Žemaitė, Diana Dargienė su dukra Une, Simas Kučas, Redita Dominaitytė ir daugybė kitų.

Renginyje taip pat dalyvavo laidos vedėjai – žavioji TV laidų prodiuserė ir vedėja Vaida Poderytė-Bernatavičė bei verslininkas ir nuomonės formuotojas Laurynas Suodaitis.

V. Poderytė-Bernatavičė, kreipdamasi į susirinkusius svečius, ne tik dėkojo už palaikymą, bet ir pasidalino įspūdingais skaičiais apie laidos sezoną.

carvertical VIN patikra


„39-ios laidos, įkvėptos 39-ių šeštadienio gero kino vakaro filmų, 39 receptai, sukurti pagal filmų siužetą ar temą, TV3 televizija, 9 mėnesiai eterio – skaičiai ne tik įspūdingi, bet ir mistiškai atsikartojantis. Ši skaičių magija, neabejoju, pranašauja gera! Šis sezonas buvo ne tik apie filmus ar patiekalus – jis buvo apie emocijas, bendrystę ir atradimus. Kiekvienas šeštadienio vakaras tapo mažu ritualu, kai per ekraną keliavome į skirtingas pasaulio vietas, laikmečius ir skonio pojūčius. Tai buvo kelionė, kuri vienijo šeimas, draugus ir kvietė trumpam sustoti, pasimėgauti akimirka bei įkvėpti savaitgalio nuotaikos. Noriu išreikšti didelį dėkingumą kūrybinei komandai už atsidavimą ir bendrystę, partneriams – už pasitikėjimą šiuo išskirtiniu formatu nuo pat pradžių, o žiūrovams – už tai, kad kiekvieną šeštadienį rinkosi būti kartu su mumis“, – susirinkusiems dėkojo laidos vedėja Vaida.

Džiugesio neslėpė ir L. Suodaitis, kuris, kaip ir kolegė Vaida, su didžiuliu entuziazmu dalinosi šventine nuotaika.

„Kai prieš pirmąjį filmavimą įjungėme kameras, negalėjau įsivaizduoti, kiek daug skonių, kvapų ir emocijų mūsų laukia. Visą šį laiką mūsų laidos virtuvėje virė ne tik puodai, bet ir kūryba, meilė kinui ir maistui. Šis sezonas man – kaip kino juosta, kurioje kiekvienas kadras buvo tikras, nuoširdus ir sukurtas su meile. Ačiū visiems, nes be jūsų šios istorijos neturėtų prasmės“, – džiaugsmingai kalbėjo L. Suodaitis.

Sezono uždarymo renginys įvyko naujoje ir modernioje buitinės technikos profesionalų „Prenta“ studijoje. Būtent jie, kartu su DOMDOM virtuvės projektų profesionalais, sukūrė Vaidos ir Lauryno televizinius namus, kurie išsiskyrė tiek funkcionalumu, tiek estetišku dizainu. Modernūs ir elegantiški sprendimai užtikrino ne tik stilingą, bet ir patogią aplinką, kurioje laidos vedėjai galėjo pasijusti kaip namuose.

Renginio metu „Prenta“ personalo vadovė Sandra Česnavičienė nuoširdžiai dėkojo laidos vedėjams už jų atsidavimą ir sklandų bendradarbiavimą.

„Esame be galo laimingi, kad galėjome prisidėti prie šio išskirtinio projekto ir padėti sukurti tokią nuostabią, šiltą ir jaukią laidos atmosferą. „Prenta“ studijose – ne tik aukščiausios kokybės buitinė technika, mes siekiame paskatinti žmones gaminti, atrasti, ragauti ir mėgautis kokybišku, skaniu laiku namuose. Džiaugiuosi, jog Vaida ir Laurynas visus devynis mėnesius naudojosi būtent mūsų prietaisais, kurių dėka gimė išties įspūdingi patiekalai. Dėkojame visiems už šią nuostabią bendrystę ir už tai, kad galėjome būti dalimi šio kelio“, – kalbėjo „Prenta“ atstovė S. Česnavičienė.

Virtuvės baldų DOMDOM direktorė Rasa Kaminskienė taip pat išreiškė džiaugsmą dėl bendrystės.

„Būdami virtuvės ir kietųjų baldų kūrėjai, džiaugiamės, kad mūsų sukurta virtuvė tapo svarbia šio sezono dalimi. Mūsų kuriamos virtuvės – ne tik funkcinė namų zona, bet ir ritualinė vieta, kur vyksta nuotaikingi pokalbiai, kulinariniai atradimai ir nuotykiai. Esame įsitikinę, kad kiekvienas žmogus nusipelno turėti virtuvę, kuri atspindėtų jo gyvenimo stilių ir asmenybę, todėl ir su šia laida mūsų tikslas buvo sukurti erdvę, kuri būtų ne tik funkcionali, bet ir atspindėtų laidos formatą, jos vedėjus. Nuoširdžiai dėkojame už šį nuostabų bendradarbiavimą“, – kalbėjo R. Kaminskienė. Būrys žinomų veidų susirinko į ilgametės kulinarinės laidos naujojo sezono pristatymo vakarėlį

Kaip ir dera kulinariniam vakarėliui, vaišės tapo vienu pagrindinių šventės akcentu. Į renginį atvykę svečiai lepinosi tokiais gardumynais, kaip miško grybų ir trumų užkandžiai, krevetės su ananasų salsa, trapūs sausainėliai su lašišos kremu ir ikrais, silkė su karamelizuotais svogūnais ir spanguolėmis bei kitais skanėstais. L. Suodaitis ir V. Poderytė-Bernatavičė kviestinei publikai pristatė savo laidos televizinius namus

Laidos vedėja Vaida pasakojo, kad už skanėstus dėkoja ilgamečiams draugams – maitinimo ekspertams „Spoon to the Moon“.

„Sunku net suskaičiuoti, kiek kartų jie ruošė vaišes mano asmeninėms, ar štai tokioms šventėms. Nesvarbu, ar tai būtų jauki, maža šeimos šventė, kaip krikštynos, ar didelis įmonės renginys – jie visada nustebina ne tik skoniais, bet ir estetika, šviežumu, originalumu. Viskas paruošta ir patiekta su meile, o ir rūpintis nieko nereikia. Per šį sezono maisto gamybos tikrai netrūko, tad smagu, kad šiandien galėjau tiesiog ruoštis vakarui, o ne plušėti prie puodų“, – renginio metu pasakojo V. Poderytė-Bernatavičė. Žinomi žmonės rinkosi į kalėdinį ilgametės kulinarinės laidos vakarėlį

Vakarėlyje taip pat netrūko gyvos muzikos – susirinkusiems savo įspūdingą vokalą pademonstravo vykdančioji laidų prodiuserė Ieva Predkutė, kuri kaip žuvis vandeny nardo ne tik TV projekto organizavimo bangose, bet ir puikiai jaučiasi scenoje. Laurynas Suodaitis atskleidžia, ką iš tiesų patyrė per savo gyvenimo kelionę

Susirinkusieji taipogi turėjo įrodyti, ar tikrai žiūri „Gero savaitgalio recepto“ laidas – jų laukė itin smagi ir įtraukianti viktorina, kurios klausimai buvo susiję su projektu. Atsakiusieji į daugiausiai klausimų buvo apdovanoti vertingais buitinės technikos prietaisais.

„Iki“ tęsi pažadą

Komentuokite

Kokia jūsų nuomonė?

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


Naujienos

Dirbtinis intelektas10 val prieš

Dirbtinio intelekto įrankiai verslui: 55 geriausi AI įrankiai 2025 metais

Geriausios dirbtinio intelekto priemonės pagal kategorijas: DI asistentai (pokalbių robotai): ChatGPT, Claude, Gemini, DeepSeek, Grok Vaizdo įrašų kūrimas ir redagavimas:...

Verslas13 val prieš

Sėkmingos ilgalaikės vizijos paslaptis – darbuotojai kaip akcininkai?

„Estoty Vilnius“ vykdomasis direktorius Arnoldas Žvinys Kas lemia įmonės sėkmę ilguoju laikotarpiu? Bene visi mini strategiją, inovacijas ar investicijas, tačiau...

Verslas1 d. prieš

Pasirūpina ne tik savo darbuotojais: technologijų bendrovės organizuoja stovyklas vaikams

Moksleivių atostogų metu daugelis dirbančių tėvų susiduria su iššūkiu, kaip mokykloje besimokantiems savo vaikams užtikrinti prasmingą laisvalaikį. Kol sprendimai viešojo...

Startuoliai2 d. prieš

6-ąjį gimtadienį švenčiantis „ROCKIT“ kelia klausimą, kaip išjudinti startuolių ekosistemą

Šiemet 6-ąjį gimtadienį švenčiantis inovacijų centras „ROCKIT“ skelbia ambicingą tikslą – dar aktyviau telkti startuolių bendruomenę, investuotojus ir viešąjį sektorių,...

Dirbtinis intelektas2 d. prieš

„Hostinger“ žengia į naujienlaiškių rinkodaros sritį: pristatė dar vieną dirbtinio intelekto sprendimą smulkiam verslui

Lietuvių startuolis „Hostinger“ pristato dirbtiniu intelektu (DI) grįstą naujienlaiškių kūrimo ir siuntimo įrankį „Hostinger Reach“. Jis padeda savarankiškai dirbantiems kūrėjams...

Ekspertai

Visos teisės saugomos.© 2015-2025 | Kopijuoti draudžiama |