Paskelbta
1 metai prieš-
Nuo šiol keleiviai, skrendantys iš Vilniaus oro uosto, gali iš anksto užsisakyti maisto iš išvykimo salėse esančių restoranų ir jį atsiimti jau atvykę laukti savo skrydžio. Lietuvos oro uostai pradeda bendradarbiauti su maisto pristatymo platforma „Wolt“ ir taip siekia užtikrinti dar didesnį patogumą keliaujantiems žmonėms.
„Stebime, kaip keičiasi keleivių poreikiai ir keliavimo įpročiai, ieškome naujų galimybių, kaip juos galėtume atliepti. Pastebime, kad vis daugiau keliaujančiųjų prieš skrydį nori užkąsti ar pasiimti maisto kelionei su savimi, tačiau kartais nespėja to padaryti arba dvejoja, ar spės iki laipinimo į savo skrydį. Taigi nauja partnerystė leis dar labiau pagerinti keleivių patirtį, nes „Wolt“ platforma yra populiari Lietuvoje, ja naudotis paprasta ir patogu, be to, suteiks keleiviams užtikrintumą maistą atsiimti norimu metu, be jokio papildomo laukimo“, – teigia Lietuvos oro uostų komercijos departamento vadovė Gintarė Norvilaitė–Tautevičė.
Naudodami „Wolt“ Vilniaus oro uosto keleiviai šiuo metu gali užsisakyti maisto iš restoranų „Charlie Pizza“ ir „Manami“, esančių keleivių išvykimo terminale, už saugumo patikros. Užsakymą iš anksto galima pateikti norint maistą užsisakyti išsinešimui – jis bus saugiai supakuotas patogiam suvartojimui orlaivyje ar kitur.
„Bendradarbiavimas su Vilniaus oro uostu įrodo, kad šiuolaikinės paslaugos gali būti teikiamos visur. Esminiai „Wolt“ paslaugų privalumai yra sutaupytas laikas ir patogumas. Oro uostas neabejotinai yra vieta, kur žmonės laiko turi ribotai ir dažnai skuba. Taigi, tikime, kad galimybė maistą užsisakyti iš anksto sulauks keleivių dėmesio ir palaikymo“, – sako Mantas Lomsargis, „Wolt Baltics“ generalinis direktorius.
Lietuvos oro uostai ateityje svarstys maisto atsiėmimo paslaugą atverti ir Kauno oro uosto keleiviams.
Meilės evoliucija: kaip keičiasi mūsų požiūris į Valentino dieną?
Nuo mėsainių iki tulpių: sužinokite, ką lietuviai labiausiai užsakinėjo 2024-aisiais
Į Vilniaus oro uostą žengs naujas maitinimo paslaugų operatorius – tarptautinė maitinimo paslaugų lyderė „Select Service Partner“
Svarbi partnerystė: „Wolt“ ir „Revolut“ sujungia jėgas
Lietuvos oro uostai skelbia du žemės sklypų nuomos aukcionus Vilniaus oro uoste: planuojama lėktuvų aptarnavimo angarų plėtra
Paskata Lietuvos verslui: rinkoje pristatytas naujas inovatyvus finansavimo sprendimas
Restoranai pamažu eina prekybos centrų keliu: įvedamas pakuotės mokestis
„Wolt“ švenčia 10-ąjį jubiliejų: dekada inovacijų ir augimo
Vilniuje su „Gurtam“ partneryste startavo Transporto inovacijų forumas
Komentaro autorius Leonas Lingis, profesinių paslaugų bendrovės EY vykdantysis partneris Baltijos šalyse Įmonių valdybos šiemet ypač daug dėmesio skiria geopolitiniams...
Lietuva kartu su kitomis Europos Sąjungos šalimis siekia ambicingo tikslo – užtikrinti, kad iki 2050 metų keliuose nežūtų nė vienas...
Hibridinis darbo modelis vis labiau trina ribas tarp asmeninio ir darbo laiko – nuotoliu dirbantys darbuotojai neretai linkę prisėsti prie...
Sveikatos specialistai teigia, kad tai, ką valgome kasdien, daro tiesioginę įtaką mūsų sveikatai, energijai ir gyvenimo kokybei. Balandžio 7-oji –...
Lietuvoje vyraujant permainingiems orams, vairuotojai dažnai susiduria su dilema: kada plauti automobilį? Vieną dieną nuplauta transporto priemonė jau kitą gali...
Į Lietuvą grįžus šiltesniems orams, gyventojai vis aktyviau imasi lauko darbų savo namų kiemuose, soduose ir sodybose. Kartu didėja ir...
Padangų keitimas nėra vien tik sezoniškumo klausimas – svarbu įvertinti ir jų realią būklę. Net jei protektoriaus gylis atrodo pakankamas,...