Paskelbta
1 metai prieš-
Šią savaitę „Vičiūnų grupės“ atstovai aktyviai dalyvauja didžiausioje pasaulyje maisto inovacijų parodoje „Sial Paris“. Kas dvejus metus vykstanti paroda, ypatingą dėmesį skirianti maisto naujovėms, šiais metais yra jubiliejinė – 60-oji. Šis renginys suburia maisto gamintojus, platintojus, restoranų atstovus bei importuotojus-eksportuotojus net iš 130 įvairių pasaulio šalių.
Spalio 19-23 dieną vykstančioje parodoje „Vičiūnų grupės“ stende lankytojams pristatomi įvairūs „Viči“ produktai: picos, blyneliai, jūros gėrybės, koldūnai, skumbrės gaminiai. Nors stende pristatoma daug įvairių produktų, daugiausiai dėmesio bus skiriama Gyoza koldūnams, surimio produktams, lašišai ir silkės gaminiams.
Profesionali dviejų šefų komanda stendo lankytojams tiekia įvairiais būdais pagamintus „Gyoza“ koldūnus. Kiekvienas produktas stende – kvietimas pamatyti „Viči“ gaminių įvairovę ir pajausti ilgu ir nuosekliu darbu sukurtus ir atrinktus geriausius skonius.
Net trys „Vičiūnų grupės“ produktai šioje parodoje atrinkti į finalinį „SIAL Innovation Selection 2024“ etapą – „Gyoza“ koldūnai su kiaulienos ir triufelių įdaru, šalto rūkymo krevetės aliejuje bei „Viči“ crepes blyneliai su mangų-pasiflorų įdaru.
Tai įrodo, jog „Vičiūnų grupė“ yra inovatyvi ir lyderiaujanti įmonė, gebanti kurti naujus produktus ir juos sėkmingai adaptuoti skirtingose rinkose.
Lietuviškas skonis pasaulyje: „Vičiūnų grupės“ produktai tarptautinėje parodoje Vokietijoje „Anuga“
Nuo žuvies pirštelių iki triufelių bei skruzdėlių: „Vičiūnų“ lašišos skoniai stebina pasaulį
Nuo jūros bangų iki stalo – surimio lazdelių gamybos patirtys
„Vičiūnų grupė“ žengia į Kanadą: tęsia plėtrą Šiaurės Amerikoje
Tvarumo švyturys Plungėje: „Vičiūnų grupės“ 100 mln. eurų vertės lašišos gamykla diktuoja naujus standartus
Nauja „Vičiūnų grupės“ gamykla – naujos galimybės žmonėms ir regionui
„Viči“ ir ASMI partnerystė: lietuviški surimio užkandžiai su Aliaskos kokybės ženklu jau mūsų parduotuvių lentynose
„Vičiūnų grupės“ triumfas pasaulinėje arenoje: trys prestižiniai apdovanojimai Barselonos jūros gėrybių parodoje
„Vičiūnų grupės“ debiutas tarptautinėje „SIAL Canada 2025“ parodoje
Kai 2006 metais kino teatruose pasirodė filmas „The Pursuit of Happyness“, daugelis žiūrovų manė, kad tai tik dar viena gražiai...
Kas bendra tarp geriausių viešbučių vestibiulių ir mūsų svetainių? Pasirodo, panašumo yra, o viešbučiuose naudojami sprendimai, pritaikyti, intensyviam naudojimui, paprastai...
„Biržų duonos“ kepykla užbaigė antrąjį nuosavo saulės elektrinių parko plėtros etapą. Įdiegus naują 550 kW galios elektrinę, bendras Biržuose įsikūrusio...
Ne tik filmas – tai veidrodis finansų pasauliui Kai 2013-aisiais pasirodė „Volstryto vilkas“, daugelis žiūrovų laukė tik gero kino seanso....
Lietuvos darbo rinka išgyvena transformaciją, kurią žymi du esminiai pokyčiai: didėjantis aukštos kvalifikacijos talentų poreikis ir dirbtinio intelekto (DI) proveržis,...
Nauji mokslo metai – ne tik pradžia, bet ir didelis iššūkis suderinti namų gyvenimą su mokyklos reikalavimais. Neretai tėvai jau...
Paskutinį spalio sekmadienį, kartu su milijonais europiečių vėl persuksime laikrodžius. Šiandien jau retas kuris žino, tačiau du kartus per metus...
Per pirmąjį šių metų pusmetį Lietuvoje užfiksuota beveik 8 tūkst. finansinio sukčiavimo atvejų, rodo Pinigų plovimo prevencijos kompetencijų centro duomenys....
Šiandien daug diskutuojama apie mokytojo vaidmenį – ar jis yra tik žinių perteikėjas, ar bendruomenės kūrėjas? Ar mokinys turi pasyviai...
Net 65 proc. gyventojų jaučia pastaruoju metu padidėjusį nerimą ir įtampą, atskleidė naujausia bendrovės „Spinter tyrimai“ visuomenės apklausa. Įtampa ir...