Paskelbta
8 mėnesiai prieš-
Šią savaitę „Vičiūnų grupės“ atstovai aktyviai dalyvauja didžiausioje pasaulyje maisto inovacijų parodoje „Sial Paris“. Kas dvejus metus vykstanti paroda, ypatingą dėmesį skirianti maisto naujovėms, šiais metais yra jubiliejinė – 60-oji. Šis renginys suburia maisto gamintojus, platintojus, restoranų atstovus bei importuotojus-eksportuotojus net iš 130 įvairių pasaulio šalių.
Spalio 19-23 dieną vykstančioje parodoje „Vičiūnų grupės“ stende lankytojams pristatomi įvairūs „Viči“ produktai: picos, blyneliai, jūros gėrybės, koldūnai, skumbrės gaminiai. Nors stende pristatoma daug įvairių produktų, daugiausiai dėmesio bus skiriama Gyoza koldūnams, surimio produktams, lašišai ir silkės gaminiams.
Profesionali dviejų šefų komanda stendo lankytojams tiekia įvairiais būdais pagamintus „Gyoza“ koldūnus. Kiekvienas produktas stende – kvietimas pamatyti „Viči“ gaminių įvairovę ir pajausti ilgu ir nuosekliu darbu sukurtus ir atrinktus geriausius skonius.
Net trys „Vičiūnų grupės“ produktai šioje parodoje atrinkti į finalinį „SIAL Innovation Selection 2024“ etapą – „Gyoza“ koldūnai su kiaulienos ir triufelių įdaru, šalto rūkymo krevetės aliejuje bei „Viči“ crepes blyneliai su mangų-pasiflorų įdaru.
Tai įrodo, jog „Vičiūnų grupė“ yra inovatyvi ir lyderiaujanti įmonė, gebanti kurti naujus produktus ir juos sėkmingai adaptuoti skirtingose rinkose.
Nauja „Vičiūnų grupės“ gamykla – naujos galimybės žmonėms ir regionui
„Viči“ ir ASMI partnerystė: lietuviški surimio užkandžiai su Aliaskos kokybės ženklu jau mūsų parduotuvių lentynose
„Vičiūnų grupės“ triumfas pasaulinėje arenoje: trys prestižiniai apdovanojimai Barselonos jūros gėrybių parodoje
„Vičiūnų grupės“ debiutas tarptautinėje „SIAL Canada 2025“ parodoje
„Vičiūnų grupė“ žengia į JAV rinką – naujai įsteigta įmonė stiprina globalias ambicijas
„Vičiūnų grupė“ pradeda 100 milijonų eurų vertės lašišos perdirbimo komplekso statybą, taikosi į Europos penketuką
„Viči“ užkariauja JAV rinką: komanda pasirodė didžiausioje jūros gėrybių parodoje Bostone
„Viči“ triumfas Jungtinėje Karalystėje: apdovanojimas už geriausią jūros gėrybių produktą 2025
Tokijas tampa durimis į Aziją: „Vičiūnų grupė“ dalyvauja prestižinėje „Foodex Japan 2025“ parodoje
Smulkusis ir vidutinis verslas (SVV) Lietuvoje sudaro 99,8 % visų įmonių, jame dirba beveik 72 % visų šalies darbuotojų ir...
Nuo šiol elektromobilių vairuotojai bendrovės „Enefit“ viešojo įkrovimo tinklo stotelėse gali dar patogiau atsiskaityti už paslaugas – naudojantis įprastomis banko...
Nuskaityti, bet nekaupti – būtent tokiu principu veikia dirbtiniu intelektu paremta technologija savitarnos kasoms, kuri nuskaito pirkėjo amžių. Julius Stulpinas,...
Lietuvoje moterų yra daugiau nei vyrų, tačiau vos trečdaliui verslų vadovauja moterys, o startuolius jos kuria dar rečiau – Inovacijų...
Kaune vykusi „Demo day”, skirta Tech-Park Kaunas vykdomų preakceleravimo programų dalyviams, tapo išbandymu perspektyviems jaunojo verslo kūrėjams. Medicinos ir skaitmeninių...
Daugelis esame girdėję patarimų, kaip apsisaugoti nuo įžūlių sukčių ir piktavalių internete, tačiau, nepaisant visų prevencinių priemonių, kibernetinių nusikaltėlių aukų...
Besikeičiantis klimatas ir ilgesni šiltojo sezono laikotarpiai Lietuvoje verčia permąstyti namų komforto standartus. Oro kondicionierius jau nebėra prabangos prekė –...
Vasara Lietuvoje neatsiejama nuo koncertų, šokių po atviru dangumi ir muzikos festivalių, pritraukiančių tūkstančius lankytojų. Tačiau už pakilios nuotaikos slypi...
Vasaros metu daugiau keliaujame, tačiau atostogų sezonui ruošiasi ne tik poilsiautojai, bet ir sukčiai. Į ką verta atkreipti dėmesį, kad...
Kaip jaučiamės darbe? Ką reiškia sveika savivertė, ir kodėl daugelis žmonių, atrodydami sėkmingi, iš tiesų kenčia tyliai? Naujausioje tinklalaidės „Emocinis...